Hirdetés

Wolverine visszatérését vetíti elő a Deadpool 2 alternatív stáblistás jelenete?

|

A kibővített jelenetben Deadpoolnak fontos mondanivalója van a Hugh Jackman által játszott karakter számára.

Hirdetés

Ryan Reynolds talán még a rajongóknál is jobban szeretné, ha Hugh Jackman ismét Wolverine szerepébe bújna, és a színész előszeretettel hangoztatja is ezt az álláspontját. Ráadásul nemrég bemutatták a Deadpool 2 stáblistás jelenetének bővített változatát, ami szintén ezt a témát boncolgatja.

Hirdetés

A film végét követő jelenetben eredetileg az látható, ahogy Reynolds karaktere visszautazik az időben, és Wolverine szeme láttára kivégzi az X-Men kezdetek: Farkas című filmben látott Deadpoolt.

A Comic-Conon levetítették a bővített változatot, ami talán még viccesebb, mint az eredeti. Deadpool először belepumpál még néhány golyót a másik Deadpoolba, aztán azt mondja Wolverine-nek, hogy szereti, végül azzal zárja, hogy ha majd régi haverja, Wade megkéri, hogy térjen vissza, akkor igent kell mondania.

Nagy valószínűséggel ez az egész csak egy vicc volt a készítők részéről, de lehet, hogy később tényleg sikerül valahogy rávenni Jackmant, hogy ismét szuperhőst játsszon. Ti örülnétek neki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)