Hirdetés

Deadpool 2 - a hivatalos szinopszis legalább olyan komoly, mint az első előzetes

|

Nem igazán tudjuk hová tenni a film leírását, ami olyan, mintha egyenesen Deadpool fejéből pattant volna ki.

Hirdetés

Ha még nem láttátok a pár napja megjelent előzetest, akkor gyorsan pótoljátok, mert kár lenne kihagyni. Azóta megérkezett a film szinopszisa is, de nyilván ezen is dolgozott a kreatív csapat.

Hirdetés

Bármi további cukrozás nélkül íme:

"Miután túlélt egy majdnem halálos tehéntámadást, az eltorzult éttermi szakácsnak (Wade Wilson) küzdenie kell, hogy megvalósíthassa álmát és ő lehessen a Mayberry legszexibb pultosa, miközben azzal is meg kell birkóznia, hogy elvesztette ízlelését. Világkörüli útja során megtanulja a család, a barátság és az íz fontosságát, és miközben azt kutatja, hogyan szerezhetné vissza élete sóját és egy fluxuskondenzátort, Wade-nek ninjákkal, a yakuzával és egy csapat szexuálisan agresszív kutyával is meg kell küzdenie, hogy ismét rákapjon a kalandozás ízére és kiérdemelje a Világ Legjobb Szeretőjének járó bögrét."

Mit szóltok hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)