Hirdetés

Deadpool 2 - itt az első teaser videó

|

A Logan film vetítése előtt tűnt fel Deadpool, és közel három percig láthattuk mozgás közben a készülő filmet.

Hirdetés

Frissítve: A videót közben eltávolították az illetékesek.

Eredetileg írtuk: Nemrég került a mozikba a Logan, amiben Hugh Jackman utoljára bújik Wolverine szerepébe, de a Marvel filmeknél már hagyománnyá vált stáblistát követő jelenet helyett közvetlenül a film előtt láthattuk a Deadpool mozi folytatásának egy részletét.

Ryan Reynolds remek munkát végzett a nagyszájú zsoldos megformálásban az első részben, és úgy tűnik, hogy a folytatásban sem lesz rá panasz. A pár perces videóban egy rövid jelenetet láthatunk, amiből kiderül, hogy Deadpool tényleg nem lenne jó szuperhősnek, és közben még Superman ikonikus jelenetét is kifigurázza.

Egyelőre nem tudjuk, egészen pontosan mikor érkezik a folytatás, és a fenti videóból is csak annyit tudtunk meg, hogy "nem elég hamar".

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)