Hirdetés

Deadpool 2 teaser - már a mozikban vetített változat is nézhető

|

Eddig csak az amerikai mozinézők láthatták a Deadpool 2 első kedvcsináló videójának eredeti verzióját, de végre mi is meg tudjuk mutatni.

Hirdetés

A képregényfilmeknél már minden néző megszokta, hogy érdemes a stáblista lepörgése után is a vetítőteremben maradni, hiszen ekkor rövid felvételeket szoktak mutatni az adott széria közelgő folytatásaihoz kapcsolódóan. A Logan film ebben a tekintetben is rendhagyó volt, mivel itt a mozi előtt kapták meg a nézők a Deadpool 2 első teaser videóját.

A rövidke előzetest azonban csak az amerikai mozikban mutatták meg, így mi teljesen kimaradtunk volna belőle, ha nem kerül fel az internetre egy kamerás felvétel. Később maga Ryan Reynolds könyörült meg a rajongókon és megosztotta a Deadpool 2 teaser bővített, kiváló minőségű változatát. Az eredeti felvétel azonban ezidáig nem volt elérhető. Most azonban végre a mozis verziót is megleshető az interneten. A fő különbség abban rejlik, hogy itt hiányzik Stan Lee felbukkanása, illetve bizonyos pontokon változtattak a szövegen és a zenén.

Most valószínűleg huzamosabb ideig be kell érnünk ennyivel, a Cable-lel felturbózott Deadpool 2 a jelenlegi tervek szerint 2018-ban érkezik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)