Hirdetés

Deadpool 2 - az egyik stáblistás jelenet olyan kemény volt, hogy törölni kellett

|

A stúdió gyomra nem vette be ezt a fajta humort.

Hirdetés

Valószínűleg a Deadpool és annak folytatása is a képregényfilmek legszókimondóbb képviselői közé tartozik, de azért van egy határ, amit nem mer átlépni a stúdió. A pletykák szerint pedig a Deadpool 2 egyik stáblistás jelenete bizony durván átlépte ezt a határt.

Hirdetés

Korábban is hallottunk arról, hogy a Fox végül nem hagyott a filmben egy olyan poént, ami a Disney-vel viccelődött, de ha igazak a legújabb híresztelések, akkor még egy vicc áldozatul esett a cenzúrának. Elvileg ugyanis négy stáblistás jelenetet kapott volna a Deadpool 2, de az egyiket kukázni kellet. Ebben a jelenetben ugyanis főhősünk visszautazik az időben, ahol egy "A. Hitler" felirattal ellátott gyermekágy mellett láthatjuk. Itt egy kicsit lamentálgat, majd elkezdi fojtogatni a kisbabát. Közben egy baba felsír, mire Deadpool ezt kiáltja neki:

"Kussolj Ira, egyszer még meg fogod köszönni ezt nekem!"

Deadpoolnak tudjuk, hogy semmi sem szent, de azért azt is meg lehet érteni, hogy egy stúdió nem szeretné csecsemőket fojtogatva látni a filmje címszereplőjét, még akkor sem, ha nyilvánvaló, ki is ez a baba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)