Hirdetés

Deadpool 2 - kiderült, mikor láthatjuk az előzetest

|

Megtudtuk, melyik film előtt bukkan fel a mozikban a második Deadpool film kedvcsinálója, illetve elvileg azt is tudjuk, mikor lesz látható a trailer az interneten.

Hirdetés

Már láthattunk egy megfelelően elborult, Bob Ross ihletésű Deadpool 2 előzetest, de természetesen a tényleges trailer az, amit a nagyszájú mutáns rajongói a leginkább várnak. Nos, a jelek szerint kiderült, meddig kell türelmesnek lenni. 

Hirdetés

A Collinder információi alapján a Deadpool 2 első teljes értékű előzetese a Fekete Párduc mozi előtt lesz majd látható. A film az Egyesült Államokban ugyebár február 16-án kerül a mozikba, hozzánk pedig egy nappal korábban, február 15-én érkezik. Arról is érkeztek hírek, hogy az internet népe mikor nézheti meg először az előzetest: elvileg Valentin napon élesedik online a szóban forgó trailer. Ez természetesen az első Deadpool film megjelenésének napja előtt tisztelegne, hiszen az is a szerelmesek napján landolt a mozikban. 

A Deadpool 2 premierje 2018 májusában várható, a hazai bemutató pontos napja még nem ismert. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)