Hirdetés

Deadpool 2 - az új trailer az eddigi legőrültebb

|

Ryan Reynoldsék nagyon szeretnék, ha őket se felejtenénk el, miközben várjuk a Bosszúállók: Végtelen háború premierjét, ezért befutott a legújabb Deadpool 2 előzetes is.

Hirdetés

Bár a Deadpool 2 korábbi ízelítőin sem szórakoztunk rosszul, most kaptuk csak meg a legelső teljes trailert, amely minden eddiginél több új jelenettel próbál lekenyerezni minket. Méghozzá sikerrel.

Hirdetés

A vadonatúj videóban mindenből többet kapunk, ami eddig tetszett: még több Deadpoolt (Ryan Reynolds) és Wade Wilsont, Kábelt (Josh Brolin), Dominót (Zazie Beetz) és elvetemült poént, de persze kikacsintásokban sincs hiány. Lényegében mindenki felbukkan ebben a közel három percben, aki számítani fog a folytatásban, szóval ne fosszátok meg magatokat az élménytől. 

A Deadpool 2 május 17-én érkezik a mozikba Ryan Reynolds, Josh Brolin, Zazie Beetz, Morena Baccarin, Brianna Hildebrand, T.J. Miller, Terry Crews, Leslie Uggams és Karan Soni szereplésével. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)