Hirdetés

Deadpool 3 - az egyik alkotó szerint nem kell sokat várnunk rá

|

Rob Liefeld elmondta, hogy hamarosan hallani fogunk a folytatásról.

Hirdetés

A többek között Deadpool és Kábel karakterének megalkotásáért is felelős Rob Liefeld a twitteren tartott egy Q&A-t, melynek keretében természetesen a maszkos zsoldos is szóba került.

Hirdetés

Deadpool újabb megjelenése a mozivásznon azért kérdéses, mert a Disney felvásárolta a jogtulaj Foxot, amivel a teljes X-Men univerzum jogai hozzájuk kerülnek. Természetesen elkezdenék őket beleolvasztani az MCU-ba, azonban egy olyan karakter esetében, mint Deadpool, ez problémás.

A Disney és a Marvel fejeseinek korábbi nyilatkozata szerint sincs akadálya annak, hogy megjelenjenek náluk is az R-besorolású filmek. Ezt erősíti meg most a Liefeld kijelentése is.

A Deadpool 3 mindenképp elkészül valamilyen formában. (...) A Disney 60 milliárdot fizetett a Foxért és a Deadpool a legértékesebb termékük a piacon. Több pénzt hoz a konyhára, mint az X-Men filmek.

Persze jelenleg nehezen tudunk elképzelni egy Deadpoolt Ryan Reynolds nélkül, a színész azonban beismerte, hogy neki még nincs tudomása arról, hogy hogyan alakul a karakter sorsa a Disney berkein belül. 

Szerintetek mik a tervei a Disneynek Deadpoollal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)