Hirdetés

Ha Kevin Feige megadja a jelet, már készül is az MCU-s Deadpool 3

|

Az első két felvonás írója szerint ők készen állnak elkészíteni a folytatást, ha a Marvel fejese áldást adja a projektre.

Hirdetés

Egyebek mellett mostanában az is foglalkoztatja a Marvel-rajongókat, hogy vajon mikor debütálhat Wade Wilson, vagyis Deadpool a filmes univerzumban. A nagyszájú zsoldost játszó Ryan Reynolds például már járt is a Marvel Studiosnál, és elméletileg annak sincs akadálya, hogy egy durvább, nem éppen a fiatal korosztálynak szóló mozival bővüljön az MCU.

Hirdetés

Ezúttal ismét Paul Wernick, az első két Deadpool-film írója nyilatkozott biztatóan a Deadpool 3-ról, ami ha minden jól megy, a Marvel filmes univerzumának egy részeként debütálhat a későbbiekben. Szavaiból az derült ki, hogy akkor kezdődhetnek el a folytatás munkálatai, ha Kevin Feige, a Marvel új vezető kreatív igazgatója elérkezettnek látja az időt. Persze egyelőre kérdéses, mikor tud erre időt szakítani Feige, mivel valószínűleg bőven akad elég munkája az MCU későbbi fázisainak megtervezésével, illetve a Disney+ platformra érkező sorozatokkal.

Wernick szerint egyébként picit bonyolultabb ez az egész dolog, mint amilyen a Foxnál volt, de nagyon örülnek, hogy részesei lehetnek ennek az univerzumnak, és bármit is mondjon Feige, azt fogják csinálni. Kiemelte még, hogy nagyon fontos a megfelelő ötlet megtalálása is a folytatás kapcsán, és az sem mellékes, hogyan illeszkedik az az egész MCU-ba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)