Hirdetés

Úgy tűnik, már készül a Deadpool 3

|

A hírt maga Ryan Reynolds osztotta meg, és ha hihetünk neki, akkor elég másfajta kalandra számíthatunk majd a folytatásban.

Hirdetés

Elég nagy népszerűségre tett szert a rajongók körében az eddig megjelent két önálló Deadpool mozi, többek között annak köszönhetően, hogy Ryan Reynolds kiválóan alakítja a nagyszájú címszereplőt. Viszont könnyen lehet, hogy a harmadik film már eléggé más lesz, mint az eddigiek.

Hirdetés

Kínában is megjelenik a Deadpool 2 családbarát verziója, vagyis a Once Upon a Deadpool, Reynolds pedig az ehhez kapcsolódó PR eseményen nyilatkozott a Varietynek. A színész többek között azt is elárulta, hogy a csapata már dolgozik a Deadpool 3-on, ami a tervek szerint eléggé más irányvonalat követ majd, mint az előző két rész. Csak remélni tudjuk, hogy ez a bizonyos új irány nem azt jelenti esetleg, hogy tompítani akarnának a karakter teljesen beteg humorán, hiszen pont ezért imádják őt annyira a rajongók. 

Egyébként korábban már szó volt arról, hogy a következő Deadpool film középpontjában nem a nagyszájú zsoldos, hanem a mindenféle érdekes karakterből összeverbuvált X-Force nevű csapat áll majd. Rhett Rheese és Paul Wernick, azaz a Deadpool írói szerint ez a film tényleg még a Deadpool 3 előtt elkészül (legalábbis ez a terv), ugyanakkor az X-Force mozit biztosan nem ők fogják írni - persze, ha egyszer tényleg elkészül, mivel a napokban felrepültek pletykák arról is, hogy törölték a filmet. Elvileg az írói feladatok mellett a rendezői széket is Drew Goddard foglalja majd el, aki többek között a netflixes Daredevil sorozat forgatókönyvéért is felelt. 

Ti milyen folytatást látnátok a legszívesebben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)