Hirdetés

Deadpool alkotója kezd átlépni egy határt, teljes vendettát indított a Disney ellen

|

A Deadpoolt megalkotó Rob Liefeld eddig sem rejtette véka alá, hogy mennyire a bögyében van a Disney, de most talán kezdi már picit túlzásba vinni a hisztimaratont.

Hirdetés

Rob Liefeld jelenleg nem tartozik a képregényipar legkedveltebb figurái közé, már amennyiben munkakapcsolatokról van szó. Neki (is) köszönhetjük többek között Deadpool karakterét, szóval munkásságáért végtelenül hálásak vagyunk, de az bizonyos, hogy nem lehet egy álom vele együtt dolgozni. Liefeld nem szokott sokáig teketóriázni, ha arról van szó, hogy épp páros lábbal álljon bele valakibe, az utóbbi időben pedig a Disney-t kezdte rendszeresen ostorozni azért, mert szerinte nem foglalkoznak az esetleges harmadik Deadpool mozival. 

Hirdetés

Liefeld a létező össze platformon és egy halom interjúban kifejtette már, hogy tudomása szerint a Deadpool 3 nem szerepel a Disney következő 5 éves tervében, a Marvel Studiosnak jelenleg semmiféle konkrét terve sincs a folytatásra, ez pedig véleménye szerint azért siralmas, mert Ryan Reynolds lassan ki fog öregedni a szerepből - Reynolds egyébként jelenleg 43 éves. Rob Liefeld egyébként tavaly nyáron még arról beszélt, hogy mindenképp elkészül majd a Deadpool 3, idén viszont azzal parádézza körbe a világszőttest, hogy durván nekimegy a Disney-nek és a Marvelnek azt hangoztatva, hogy egyelőre a Deadpool 3 kapcsán nincsenek még konkrét tervei a stúdiónak, hosszú éveket kell várni a folytatásra, ha az valaha egyáltalán elkészül.

Mindez annak tükrében is különösen furcsa, hogy valójában Liefeldnek semmiféle rálátása nincs a stúdió be nem jelentett terveire - gyakorlatilag nem tud többet a dolgokról mint ti vagy mi. A második Marvel Kapitány film a legkésőbbi már bejelentett premierrel rendelkező Marvel mozi, ezt a jelenlegi tervek szerint 2022 júliusában fogják bemutatni. Csöppet merész állításnak tűnik tehát az, hogy a következő öt évben, tehát 2025-ig bezárólag semmit sem tervez a Marvel Deadpool karakterével, hiszen három teljes esztendőről semmiféle információnk sincs. Főleg annak fényében látszik mindez alaptalannak, hogy maga Ryan Reynolds is azt mondta, elkezdtek ötletelni a stúdióval a harmadik rész kapcsán, ami mindenképp megmarad R-besorolású adaptációnak, tehát kifejezetten felnőtteket célzó mozinak. 

Így jutunk el történetünk legújabb fejezetéhez, mikor is Liefeld az alábbi fotót tette közzé nemrég saját Instagram storyjában. A képhez nem kell túlzottan sok kommentár, Deadpool egy fejbe lőtt, vérző Mickey egeret tart a kezében. 

Nem teljesen világos, egészen pontosan mit is akar Liefeld mindezzel elérni, de az teljesen bizonyos, hogy a dühös nyilatkozatok, és az egérgyilkos képek nem fogják semmilyen formában sem meggyorsítani a Deadpool 3 munkálatait.

Rob Liefeld egyébként tavaly nyáron a DC Comics háza táján kezdett el randalírozni, durván bírálta a kiadót pár tweetben, mivel a Batman Damned képregény első számában először megrajzolták a Denevérember legnemesebb szervét, majd később módosítottak a grafikán. Ekkor Liefeld a DC teljes összeomlását jósolta meg, és kárörvendett is egy sort. A dolgok következménye az lett, hogy előbb törölte botrányos bejegyzéseit, majd lekapcsolta egész Twitter accountját, és teljesen átköltözött Instagramra - ahová most felkerült az előbb említett Deadpool kép is. 

Mit gondoltok, jogosak Rob Liefeld kifakadásai, vagy csak egy szebb napokat is megélt képregényalkotó vergődését látjuk, akitől szépen lassan az összes nagyobb kiadó elfordult?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)