Hirdetés

Már tudjuk, ki táncolt Deadpool és Céline Dion közös klipjében

|

Fény derült arra, hogy ki lapul a jelmez alatt. Nem, sajnos nem Ryan Reynolds.

Hirdetés

Az elmúlt napokban világhódító útjára indult a hamarosan mozikba kerülő Deadpool 2 betétdalához készített videoklip, amiben Céline Dion kápráztatja el hangjával a nézőket. Na jó, Deadpool táncát azért nem tudta überelni.

Hirdetés

Az 'Ashes' címre hallgató dal egész más megvilágításba helyezi a nagyszájú hőst, mint eddig bármikor. A klip végén azonban Deadpool hozza a tőle megszokottat. Nos, most már azt is tudjuk, hogy ki bújt meg az ikonikus maskara alatt, hiszen Ryan Reynolds egy egész tehetséges fickó, de ilyen mozdulatokkal még ő sem bír.

A jelmezben és magas sarkúban brillírozó táncos Yanis Marshall, aki előadó énje mellett tánctanár. A férfi nemrég az Instagramon posztolt egy közös képet Reynolds-szal, ami a klip felvétele során készült. Marshall egyébként a Britain's Got Talent 2014-es kiírásában egészen a döntőig menetelt, jelenleg pedig a nagy hírnevű Cirque du Soleil cirkuszi társulat új koreográfusa.

Deadpool május 17-én kezd majd újból zúzni a hazai mozikban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)