Hirdetés

A Disney nem olyan hülye, hogy tompítsa a Deadpoolt

|

Most, hogy a Fox felvásárlásával a Deadpool is a Disney-hez került, néhányan megrémültek, hogy a cég családbarátabbá akarja majd tenni a karaktert. Nos, nem.

Hirdetés

Soha nem termelt még "R" korhatárbesorolású (csak felnőtteknek szóló) film olyan mennyiségű bevételt, mint a Deadpool: 783 millió dollár nem kevés, és nyilván a Disney sem szeretné, ha a folytatás nagyon sokkal kevesebbet hozna.

Hirdetés

A Disney vezérigazgatója, Bob Iger azt nyilatkozta a részvényeseknek, hogy látnak potenciált az "R" besorolású Marvel filmekben, és szerinte amíg a közönséget tájékoztatják arról, mire számítsanak, addig nem lesz probléma. 

Másik példa egyébként a Logan, ami szintén Marvel-film, szintén R-es volt, és 616 milliót hozott a konyhára. Szóval tényleg nem lenne okos döntés Deadpoolt családbaráttá tenni, a Disney meg egy okos cég, így nincs mitől félnünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)