Hirdetés

A Disney égisze alatt is készülhet R-besorolású Deadpool mozi

|

Ryan Reynolds a továbbiakban sem kell visszafogja magát azért, mert a karakter jogtulajt váltott.

Hirdetés

Mióta a Disney felvásárolta a Foxot, rengeteg szuperhős sorsa kérdéses, ezek közül pedig Deadpool karaktere sem kivétel. Wade Wilson szókimondó filmjei rengeteg pénzt termeltek és nagy népszerűségre tettek szert, ezért valószínűsíthető volt, hogy ezt a Disney nem hagyja veszni, de mindkét rész R-besorolásnak örvendett, amit eddig még nem láthattunk a Marvel mozik felhozatalában, viszont Deadpool esetében nagyon is indokolt az R-plecsni. Úgy néz ki, ezután is folytatódhat nyers őszinteség és a brutális darabolás, mivel egy író szerint a Disney támogatja az R-besorolást a Deadpool franchise esetében.

Hirdetés

Paul Wernick elmondta, hogy a Marvel megengedte nekik, hogy az eddig megszokott stílusban folytassák nagyszájú zsoldos kalandjait:

"A Marvel megígérte, hogy továbbra is hagy minket az R-besorolású Deadpool univerzumban játszani, és azt reméljük, hogy az MCU-ba is beengednek minket, hogy egy kicsit abban a homokozóban is játszadozhassunk."

Ugyan a korábbiakban már Kevin Feige és Bob Iger is elmondta, hogy szeretnének felnőtteknek szóló filmeket is beengedni az MCU-ba, mindenképp megnyugtató, hogy még egy oldalról kaptunk egy megerősítést, hogy Deadpool előtt továbbra sem lesznek tabuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)