Hirdetés

A Deadpool 2 rendezője szerint a folytatásnak nem kell szükségszerűen R-besorolásúnak lennie

|

David Leitch szerint még nyitott kérdés, hogy merre indulnak el a karakterrel.

Hirdetés

Mióta a Disney felvásárolta a Foxot, és hozzá kerültek az X-Men, illetve Deadpool megfilmesítésének jogai is, visszatérő kérdés, hogy készülnek-e majd R-besorolású szuperhősös filmek a legendásan családbarát stúdió égisze alatt.

Hirdetés

Mivel a Fox sikerrel készített felnőtteket célzó szuperhősfilmeket (amik nem kevés bevételt is hoztak a konyhára), nem kizárt, hogy ebből a tortából a Disney is szelne magának egy kiadós szeletet. A legkérdésesebb karakter természetesen Deadpool, aki a képregényvilág talán legszabadszájúbb szereplője, és egyelőre elképzelni sem tudjuk, hogy miként lehetne implementálni a PG-13-as Marvel Filmes Univerzumba. A zsoldos második kalandját dirigáló David Leitch így nyilatkozott az ügyben:

"Az eddigi részek felnőtteknek szóltak, tehát nem okvetlenül kell az MCU része legyen a brand, de az sem szükségszerű, hogy a következő Deadpool film R-besorolású legyen, de az sincs kőbe vésve, hogy a Disney kizárólag PG-13-as filmeket készíthet. Úgy gondolom megtaláljuk a legkedvezőbb megoldást."

A Disney-t vezető Bob Iger és a Kevin Feige, a Marvel Studios vezetője is jelezte korábban, hogy a jövőben egyes filmekkel megcélozhatják az idősebb korosztályt, ahogyan azt a Logan és a Deadpool tette még a Fox égisze alatt, azonban a Comic-Conon bejelentett negyedik fázisban nyoma sem volt a nagyszájú zsoldosnak. Persze ettől még cameo szerepek elképzelhetők, ahogy ez a képregényekben és az animációs sorozatokban már sokszor megtörtént, mi mégis jobban örülnénk, ha egy önálló Deadpool mozi is feltűnne már a horizonton.

Ti mit gondoltok, melyik irány állna legjobban Deadpoolnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)