Hirdetés

Deadpool - régen láttunk ilyen mókás bakiparádét

|

Ryan Reynolds, Morena Baccarin és T.J. Miller láthatóan jól érezték magukat a Deadpool forgatáson, sokat improvizáltak is, ezzel pedig mi, nézők nyertünk megint. Nézzétek!

Hirdetés

A 6 perces Deadpool gag reel videóban láthatjuk a Ryan Reynolds és T.J. Miller között lezajlott beszélgetés több verzióját is. Mint kiderült a srácok maguk írták a párbeszédet abban a jelenetben, ahol Wade Wilson sebes arca először látható. Illetve, lássuk be, nem kellett azt írni, csak hagyni elszabadulni rosszabbik énjüket.

A rendező elmondása szerint a színészek néhol olyan durva sorokat írtak, amikkel már mindenkit megsértettek volna a világon, így neki kellett behúznia a féket.

"Tényleg annyi embert megsértettek volna ezekkel, hogy nem engedhettem. Annyira gonoszak voltak, hogy kénytelen voltam azt mondani, hogy 'oké, hát ez nem lesz benne'."

Mindemellett a bakik videóba belefért több jelenet más verziója is, így nem csak nagyon vicces az egész anyag, de még extrákat is nyújt a Deadpool rajongóknak.

A Deadpool film tavaly februárban debütált, azóta pedig már a második részt is bejelentették. Alig várjuk a folytatást, nyilván számítunk hasonlóan sértő jelenetekre is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)