Hirdetés

Deadpool - így is kinézhetett volna Kolosszus

|

Kolosszus végül egész vállalhatóan nézett ki a Deadpool filmben, de az alábbi koncepciórajzok alapján máshogy is elsülhetett volna a dolog.

Hirdetés

Gyakorlatilag világszerte teljes az egyetértés abban, hogy a Deadpool lett az utóbbi idők egyik legcsodálatosabb filmje. Elképesztő eredményeket ért annak ellenére, hogy sokkal kevesebb pénzből készült, mint az átlag szuperhősös film, viszont a belefektetett munka és kreativitás így is meglátszik rajta, ez pedig részben a remek művészeknek köszönhető.

Alexander Lozano legutóbb az Amerika Kapitány: Polgárháború promóciós anyagain dolgozott, de azelőtt őt kérte fel a Deadpool rendezője, Tim Miller, hogy dolgozza ki Kolosszus megjelenését a készülő filmben. A művész többféle variációt is megalkotott, amelyeket most meg is osztott a nagyvilággal.

A film készítésének korai szakaszában Lozano még nem tudta teljesen, milyen szerepet vállal majd a karakter a történetben, így különféle ötletekkel játszadozott a tervezés során: "Mielőtt megtaláltam a végleges külsőt, több irányt is kipróbáltam. Akkor még nem tudtam, hogy Kolosszus fényes nappal sétálgat majd az utcán, vagy inkább megpróbál inkább a sötétben rejtőzködni, ezért egy Darth Maulra emlékeztető kapucnis ruhát is kipróbáltam, amin egy X-et is ügyesen elrejtettem."

Nektek melyik változat tetszik a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)