Hirdetés

Deadpool jelmezben vette át bajnoki aranyérmét egy orosz focista

|

A szentpétervári Zenit játékosa, Artyom Dzjuba úgy érezte, a Deadpool szett a legmegfelelőbb viselet.

Hirdetés

Az FK Zenyit Szankt-Petyerburg megnyerte az orosz bajnokságot, így a szentpétervári focicsapat játékosait annak rendje s módja szerint egy nagyszabású gálán díjazták. Itt egy kivételével az összes labdarúgó szokványos szerelésben jelent meg, a csapat egyik csatára, Artyom Dzjuba (aki nem mellékesen az orosz válogatott csapatkapitánya is) azonban úgy érezte, itt az idő előkotorni a szekrényből saját Deadpool jelmezét.

Dzjuba elmondta, hogy már ezer éve megvan neki ez a szuperhősjelmez, és mivel most harmadszorra lett zsinórban bajnok a csapata úgy érezte, végre megengedheti magának a mókázást. 

Hirdetés

Íme Artyom Dzjuba, avagy Deadpool, ahogy nyakába akasztják az aranyérmet - illetve nem is az ő nyakába, bevitt a sztoriba ugyanis még egy csavart, és fiát emelte fel, hogy az ő nyakába akasszák a medált. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)