Hirdetés

Deadpool kinyírja a Fox-féle Marvel-univerzumot?

|

Az pletykálják, Ryan Reynolds szívesen rendezne még egy utolsó vérfürdőt a Fox képregényes világában, és ehhez a megfelelő rendezőt is kiszemelte.

Hirdetés

Deadpool kinyírja a Marvel-univerzumot egy végtelenül szórakoztató képregény, mai ráadásul folytatásaival egybecsomagolva magyarul is megjelent, szóval bármikor rávethetitek magatokat. Ez pedig már csak azért is nagyon ajánlott, mert könnyen lehet, hogy a Deadpool 3 is ezen a sztorin fog alapulni. Egészen pontosan a hírek szerint Ryan Reynolds azt javasolta, hogy a szószátyár orgyilkos szépen sorban nyírja ki az egész Fox-féle Marvel univerzumot, gyakorlatilag végezzen a régi X-Men és Fantasztikus Négyes filmek szereplőivel. Nehezen lehetne ennél szebben búcsút venni ettől a világtól, ami nagyjából 20 éven át volt életünk része. 

Hirdetés

A pletykák szerint Ryan Reynolds ráadásul már a megfelelő rendezőt is kiszemelte, aki nem más, mint a robbanások koronázatlan királya, Michael Bay, akivel nem is olyan régen még a netflixes 6 Undergroundon dolgoztak együtt - ami egyébként nem lett egy acélos film, szóval ennél remélhetőleg a Deadpool 3 esetében egy jóval magasabb szintet akarnak majd megütni. Mindezt Roger Wardell dobta be a Twitteren, aki előszeretettel turkál a Marvel mozikat érintő pletykák között a világszőttesen, de persze ez cseppet sem jelenti azt, hogy ez a film valaha is elkészül, szóval tényleg helyén kell kezelni a híreszteléseket. 

Mindenesetre alapvetően az ötlet remekül hangzik, mi imádnánk a koncepciót (kérdés persze, mennyi régi X-Men és F4 színészt lehetne visszacsábítani egy ilyen filmre), egy efféle agyatlan mészárláshoz pedig Michael Bay felügyeletét is simán el tudnánk képzelni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)