Hirdetés

Még a Deadpool írói sem tudják, hogy mi lesz a karakterrel

|

Valószínűleg lesznek még Deadpool filmek, de az erősen kérdéses a Disney felvásárlások fényében, hogy pontosan mikor és milyen formában számíthatunk nagyszájú elmebetegünk kalandjainak folytatására.

Hirdetés

Maga Kevin Feige nyilatkozta korábban, hogy részéről a Deadpool filmek folytatódhatnak a jelenlegi formájukban. Ez azt jelenti, hogy marad a felnőtt besorolás, de az még így sem világos, hogy mikor fog megjelenni a karakter és hogy bandázhat-e majd a többi MCU hőssel. Az ember azt gondolná, hogy legalább az írók többet tudhatnak erről a kérdésről, de ez tévedés, ők sincsenek jobban képben, mint mi jelen pillanatban.

Hirdetés

Rhett Reese és Paul Wernick szinte semmit sem tudnak, csak azt, hogyha eljön az idő, akkor szeretnék jól csinálni majd a folytatást:

"A terveink és reményeink szerint folytathatjuk majd a felnőtt hangvételt, és remélhetőleg, idővel az MCU homokozójába is beengednek majd minket."

Reese elmondása szerint, ez mind szép és jó, de egyelőre nincsenek konkrétumok a kezükben.

"A Marvel tele van kiváló hősökkel és csodálatos gonoszokkal, szóval nagyon szeretnénk, ha Deadpool bekerülhetne ebbe a körbe. Ki kell találni, hogy ezt hogyan lehetne szórakoztatóan megoldani és mikor."

Hozzátette, hogy Ryan Reynolds jelenleg nagyon elfoglalt, a Marvel Studios pedig a következő fázist építgeti gőzerővel. Most valószínűleg sok lenne egyszerre bedobni az X-Ment és Deadpoolt a bográcsba. A két író folyamatosan kapcsolatban van Reynoldsszal és mindig új ötletekről dumálnak, így mire elérkezik a következő Deadpool film ideje, már bőven lesz mit letenni az asztalra. Csak aztán nehogy elfeledkezzen mindenki erről a lehetőségről...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)