Hirdetés

A Marvel Studios már azon agyalhat, hogyan vezethetné be Deadpoolt a filmes univerzumba

|

A pletykák szerint a fejesek több lehetőséget is feldobtak, így az is lehet, hogy Pókember harmadik filmjében fog feltűnni a nagyszájú karakter.

Hirdetés

A Disney és a 20th Century Fox összeolvadásának köszönhetően még több Marvel-karakter számára nyílt meg az út a filmes univerzumba, habár egyelőre kérdéses, hogy kik fognak becsatlakozni a későbbiekben. A jelek szerint egy sokak által kedvelt mutáns mindenképp a lehetséges jelöltek között van.

Hirdetés

A Marvel filmes univerzumával foglalkozó MCU Cosmic egy új jelentésben számolt be arról, hogy a Marvel Studios fejesei azon gondolkodnak, miképp tudnák bevezetni a moziverzumba Deadpoolt. Állítólag Kevin Feige és csapata több megoldást is számításba vett, így például előfordulhat, hogy a Deadpool 3 már az MCU része lesz, de az is benne van a pakliban, hogy saját sorozatot kap a karaktert a Disney+ platformon.

Az is szóba került, hogy Deadpool fontos szerepet kap majd a Pókember 3-ban, így egyrészt a Sony is részesedne a jóból, másrészt pedig a rajongók is elégedettek lehetnének, hiszen a két karakter között elég érdekes a kapcsolat a képregényekben. Így valószínűleg a mozivásznon is remekül kijönne egymással a két Marvel-hős.

Ti melyik változatnak örülnétek a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)