Hirdetés

Gyerekbarát Deadpool filmért indult rajongói petíció (videó)

|

Az online petíció indítói nem szeretnék elrontani azok szórakozását, akik egy felnőtteknek szánt Deadpool filmre vágynak, de egy alternatív, kevésbé durva változatot is szívesen látnának.

Hirdetés

A Deadpool filmről szinte mindenki úgy gondolta, úgy maradhat igazán hű a képregényekből megismert karakterhez, ha nem fogják vissza a készítők magukat, csak hogy jobb korhatári besorolást kaphassanak. Ennek megfelelően Amerikában a második legszigorúbb, R besorolást kapta az MPAA-től Deadpool, ezzel mégsem mindenki elégedett.

A Beyond the Trailer YouTube-csatorna készítője, Grace Randolph (aki egyébként maga is írt már képregényeket) készített egy érdekes videót a témáról. Felvetése szerint a 17 éves kor alatt szülői felügyeletet ajánló R kategóriás verzió mellett a Foxnak készítenie kellene egy másik változatot a filmből, ami a legtöbb szuperhősös filmre adott PG-13 (tehát 13 éves kor alatt nem ajánlott) besorolás követelményeinek is megfelelne. Amellett, hogy az egyik rendszeres nézője, a nyolcéves Matthew nagyon szeretné megnézni a Deadpoolt és Randolphnak is elküldték a fiú hihetetlenül aranyos levelét, amiben édesanyját kéri, hogy elmehessen a vetítésre, egy komolyabb érve is van a videósnak.

A Fox ugyanis minden trailerből összevágott egy PG-13-as verziót, így minden bizonnyal könnyedén meg tudnák valósítani ezt a verziót, kérdéses persze, hogy ettől mennyire sérülne a film egysége. Randolph egyébként kísérlet gyanánt egy online petíciót is indított a gyerekbarát verzióért, amit eddig nagyjából háromezren írtak alá.

Mit gondoltok, ha a mozikban nem is nézhetik meg a filmet a kisebbek, a DVD-re felkerülhet egy tompított Deadpool-változat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)