Hirdetés

Deadpool - az új trailer ütős és elmebeteg

|

A legtöbb képregényrajongó jobban várja már a Deadpool film premierjét mint a karácsonyt. Számukra boldog nap a mai, megérkezett az előzetes!

Hirdetés

Comic-Conon csak kiváltságosok láthatták (meg persze aki beérte a kiszivárgott kamerás felvétellel), most azonban végre mindenki megnézheti a jövő februárban érkező Deadpool film ütős előzetesét.

Már az előzetesből is látszik, Ryan Reynolds nem véletlenül kampányolt annyit ezért a moziért. Lerí róla, hogy élezi Wade Wilson megformálását. A trailer számos kikacsintást, vicces utalást tartalmaz és egy X-Men tag is feltűnik benne. Két külön változat is megmutatunk nektek a trailerből.

Ez a családbarát verzió.

Ez pedig a korhatáros Red Band változat

Az előzetesek közzétételével egy időben a Deadpoolhoz kapcsolódó közösségi médiás felületeken lecserélték a logókat és bannereket. Természetesen ezeket is megnézhetitek nálunk.

A filmet 2016 február 12-én mutatják be az amerikai mozik. Ti is várjátok már a Deadpoolt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)