Hirdetés

A Deadpool és a Zombieland írói szerint remekül működne egy esetleges crossover

|

Még a végén tényleg összeboronálják a két franchise-t.

Hirdetés

Rhett Reese és Paul Wernick egyaránt két-két forgatókönyvet írtak már a Deadpool és Zombieland filmekhez, most pedig az íróduó egy esetleges crossover lehetőségére pályázik. A két alkotó a Los Angeles-i Comic Conon fejezte ki lelkesedését az ötlettel kapcsolatban.

Hirdetés

Nyilván ezt félhivatalos megerősítésnek is túlzás lenne elkönyvelni, ám az biztos, hogy Rheese és Wernick nyitott lenne a dologra.

Deadpool remekül illene a Zombielandbe. Ő is egy zombi abból a szempontból nézve, ahogyan gyógyítja magát. A humora pedig teljes összhangban lenne a [zombielandes] srácokéval.

Nem ez az első alkalom, hogy a két filmet közös kontextusban említik, hiszen korábban Jesse Eisenberg árulta el Jimmy Fallon showműsorában, hogy már a Zombieland nagysikerű első része óta szerették volna tető alá hozni a folytatást, de a két író már akkor a Deadpool scriptjén dolgozott. A bő 10 éve várt várt Zombieland: A második lövést október 17-én mutatják be a hazai mozik.

Mit gondoltok, lenne helye Deadpool karakterének a Zombieland világában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)