Hirdetés

Deadpoolnál csak egyvalaki rondább: a gonosz ikertesója

|

A Marvel Comics kiadványaiban találkozhattunk már Deadpool teljesen elborult, gonosz "ikertestvérével", aki nem épp a legcsinosabb legény a vidéken

Hirdetés

Deadpoolról tudni lehet, hogy hiába rendelkezik brutálisan erős öngyógyító faktorral, a ráktól eltorzult a bőre - ugyanakkor épp gyógyító képessége miatt semmilyen más hatással nincs rá a kór. A Marvel azonban néhány évvel ezelőtt megmutatott nekünk egy olyan "Deadpool variánst", aki még nála is "rosszabb passzban" van.

Ehhez a sztorihoz a Deadpool képregénysorozat 2008-ban indult negyedik kiadásának 49. lapszámához kell ugranunk. Az itteni sztori szerint Deadpool  egy londoni elmegyógyintézetbe került, ahonnan egy Ella Whitby nevű pszichiáter menekítette ki.

A nő teljesen Deadpool megszállottja volt, olyannyira, hogy mikor lakásában kedvenc szószátyár mutánsunk épp a hűtőt kereste, rátalált egy csomó levágott végtagra. Ezek Deadpool korábban elhullajtott testrészei voltak, amik korábban leszakadtak róla - helyettük nyilván újakat növesztett a mutáns, aztán nem is gondolt arra, hogy takarítania kéne maga után, össze kellene szedni a karokat, lábakat, egyebeket.

Hirdetés

Deadpool fogta a megtalált végtagokat és kidobta őket a kukába, az egymáshoz közel került testrészekben azonban itt bekapcsolt az öngyógyító faktor, és összeálltak egy Frankenstein-szörnye szerű "új" Deadpoollá. Az így létrejött lényből hiányzott még hősünk minimális erkölcsi kódexe is, gonosz karakter vált belőle.

Így festett:

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)