Hirdetés

Death Note filmet és Stranger Things színdarabot készítenek a Duffer testvérek

|

A Stranger Things mögött álló páros új produkciós cége számos érdekes projektbe kezdett bele.

Hirdetés

Az Átfordult Világ (vagy Tótágas) angol neve után stílusosan az Upside Down Pictures nevet adta Matt és Ross Duffer, a Stranger Things két alkotója új produkciós cégének, ami azonnal munkához látott, és olyan projektekbe fogott, amikre érdemes lesz figyelni.

Deadline beszámolója szerint már készül a Death Note újabb élőszereplős feldolgozása, ami máshogy közelíti meg az alapanyagot, mint a 2017-es, nem kimondottan jó adaptáció.

Hirdetés

Emellett sorozat épül Stephen King 1984-es regényére, A talizmánra, valamint formálódik egy a Stranger Things világában játszódó színdarab, egy spin-off sorozat, és egy széria Jeffrey Addis és Will Matthews, A Sötét Kristály - Az ellenállás kora alkotóinak közreműködésével.

Nem tudjuk, mit várhatunk ezektől a projektektől, ahogy azt sem, mikorra lehetnek készen, de azért érdeklődve figyeljük a fejleményeket, bejelentéseket. Szerintetek lehetne a Death Note-ból jó filmet csinálni, és a Duffer testvérek képesek rá?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)