Hirdetés

Death Note - íme a Netflix-féle feldolgozás első előzetese

|

Még idén megkapjuk a Death Note legújabb, élőszereplős feldolgozását, ami egész hangulatosnak tűnik az első teaser trailer alapján.

Hirdetés

A Netflix tovább ontja magából a rendkívül ígéretes saját gyártású sorozatokat és filmeket, amik között egyre több nagy név is akad. Például ott van a manga és az anime miatt rengeteg rajongóval bíró Death Note is, amiből ma kaptunk egy kis ízelítőt.

A teasert trailer amellett, hogy vázolja a már elég jól ismert alaphelyzetet, megmutatja nekünk a főbb szereplők nagy részét is, többek között egy mondatot már a Willem Dafoe-féle Ryuktól is hallhattunk. Ez alapján pedig úgy tűnik, sikerült egy egyedi feldolgozást összehoznia a készítőknek, aminek a hangulata az első teaser alapján rendben lesz. De erről győződjetek meg ti magatok is az első előzetessel, amit lejjebb találtok.

Nektek hogy tetszik eddig a feldolgozás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)