Hirdetés

Padlót fogtunk a Death Race 2050 előzetesétől

|

Több mint 40 évvel az eredeti film után jön a folytatás, ami minden tekintetben ugyanazt a színvonalat hozza. Ez pedig nem feltétlenül jó.

Hirdetés

1975-ben került a mozikba a Death Race 2000, amiben olyan legendák szerepeltek, mint David Carradine vagy Sylvester Stallone. A producer Roger Corman elérkezettnek látta az időt, hogy visszahozza a filmet a mozikba.

A trailert eredetileg a New York-i Comic Conon vetítették volna először, de most az Entertainment Weekly nyilvánosságra hozta, ami valószínűleg nem olyan nagy baj. A készítők a jelek szerint nem akartak elszakadni az alapanyagtól, még a speciális effektek is ugyanolyanok, mint amiket 40 évvel ezelőtt használtak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)