Hirdetés

Deathstroke is visszatérhet a Snyder-féle Az Igazság Ligájában

|

A 2017-es film stáblistás jelenetében feltűnő Joe Manganiello visszatérését pletykálják szemfüles rajongók Zack Snyder víziójának kapcsán.

Hirdetés

Zack Snyder nem aprózza el a dolgokat az újragondolt Az Igazság Ligája filmjében, mely rögtön négy részre bontva debütál majd az HBO Maxon. A meglévő jeleneteken kívül újakat is felvesz, ezek miatt öltött ismét Joker-gúnyát Jared Leto, és az eredeti stáb tagjai is visszatértek szerepükhöz. Úgy tűnik, hogy a 2017-es film egy másik elhanyagolt karakteréről, Deathstroke-ról is van még mit elmesélnie a rendezőnek.

Az eredeti moziban mindössze csak egy stáblista utáni jelenetet kapó DC ellenlábas megformálóját, Joe Manganiellót nemrég kiszőkített hajjal látták, ami az alapvetően dús fekete hajkoronával megáldott színész esetében igen furcsa. Akik azonban emlékeznek rá Slade Wilsonként, azok felidézhetik, hogy jelenetében pontosan ilyen fizimiskában tűnt fel. Nem csoda, hogy beindultak a találgatások.

Hirdetés

Persze nincs kizárva, hogy egy másik film kedvéért festette be a haját, esetleg pusztán szórakozásból, viszont meglehetősen gyanús, hogy éppen akkor tér vissza a Deathstroke-ra hajazó (értitek) kinézetéhez, amikor Zack Snyder éppen toborozza az újraforgatásokhoz a színészeket.

Deathstroke, avagy Slade Wilson a DC-rajongók nagy kedvence (legutóbb éppen a Titans 2. évadában kellemetlenkedett egy sort), és nem kizárt, hogy a Snyder-féle Az Igazság Ligájában komoly gondot okoz majd a hőseinknek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)