Hirdetés

Készül a Deathstroke film, Joe Manganiello lesz a főszereplő

|

Befutott egy meglepő bejelentés: a DC univerzum egyik legdurvább gyilkosa megkapja saját filmjét.

Hirdetés

A The Raid rendezője, Gareth Evans és a True Bloodból ismert Joe Manganiello fogják tető alá hozni a Deathstroke filmet. Az egyelőre nem tiszta, hogy ez a film a DC Extended Universe része lesz-e vagy a DC Standalone Films brandet erősíti-e majd, de akárhogy is, már biztosan érkezik.

Hirdetés

Joe Manganiello nem először került szóba a DCEU kapcsán. Eredetileg azt pletykálták, hogy a színész felbukkan majd a Justice Leagueben pár pillanat erejéig, és vászonra viszi Deathstroke karakterét. Később már arról szóltak a hírek, hogy az akkor még Ben Affleck kezei alatt formálódó The Batman moziban láthatjuk majd Deathstroke szerepében. Miután Affleck kiszállt a rendezői székből, úgy tűnt, hogy Deathstroke is ment vele, most viszont a The Wrap értesülései szerint visszatér, ráadásul egyből saját filmet kap.

Akárhogy is, mi nagyon örülnénk, hogyha Deathstroke is csatlakozna ahhoz a világhoz, ahol épp az Igazság Ligája készülődik a világ megmentésére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)