Hirdetés

Napi büntetés: így nézne ki Ewan McGregor az idős Obi-Wan szerepében

|

Természetesen egy újabb DeepFake alkotásról van szó, ezúttal azonban jó eséllyel valóban látunk majd hasonló képsorokat az Obi-Want megformáló színésszel.

Hirdetés

Jó pár meglehetősen élethű DeepFake alkotást láttunk már, melyben egy adott színész arcát valaki máséra cserélték, legutóbb például egy kissé átdolgozott Vissza a jövőbe jelenet járta be az internetet. Most valaki nem kis energiát rakott abba, hogy Ewan McGregort ismét Obi-Wan Kenobi szerepében csodálhassuk, mielőtt elkészülne a Jedi mesterre koncentráló sorozat. 

Hirdetés

A Star Wars filmek kapnak hideget meleget, de abban azért a legtöbben egyetértenek, hogy Obi-Wan minden filmes feltűnése remekül sikerült, jórészt az őt játszó színészeknek hála. A rajongók régóta követelték már, hogy Ewan McGregor térjen vissza a mester szerepébe, a Disney+ sorozatának köszönhetően pedig ez hamarosan megtörténik. 

A sorozat a 66-os parancs után játszódik majd és bemutatja, hogy hogyan dolgozza fel Anakin egykori tanítója a Kiválasztott átállását és a teljes Jedi rend bukását. Érdekes lesz egy öregebb és megtörtebb szerepben látni McGregort, most pedig egy kis ízelítőt kaphatunk, hogy milyen is lehet a skót színész deresedő halántékkal:

Ugyan mindössze egy két perces videóról beszélünk, de ez határozottan a jobbak közé tartozik. Persze senki nem helyettesítheti Alec Guinnesst, de a kísérletezés ettől még érdekes. Bár kicsit ijesztő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)