Hirdetés

Egy srácnak sikerült 88 mérföld per óránál gyorshajtási birságot szereznie egy DeLoreannel

|

Sajnos nem volt beszerelve a fluxuskondenzátor, ezért nem tudott az időben utazni - ellenben 360 dollárt kell fizetnie. A rendőr, aki megbüntette, legalább értette a poént.

Hirdetés

Nagyon ritkák és nagyon drágák a DeLoreanek, amiket a Vissza a jövőbe tett híressé és igazán értékessé. Persze az autó már megjelenésekor sem volt olcsó: jelenlegi árfolyamon számolva kb. 27 milliót kellett fizetni érte. 

A világon kb. 9000 darabot adtak el belőle. Az egyik tulajdonos úgy döntött, kipróbálja, mi történik 88 mérföld per órás (kb. 140 km/h) sebességnél, ezért felhajtott Kaliforniában az autópályára, és este 9-kor rátaposott a gázra. Nagyjából három másodpercig tudta tartani a sebességet, mikor megjelent mögötte egy rendőrautó, és gátat szabott az időutazásnak. A zsaru mosolyogva kérdezte meg a sofőrt, tudja-e, mennyivel ment, majd annak ellenére, hogy értette és értékelte a poént, kiszabta a 360 dolláros büntetést. Szerencsére senki nem sérült meg, az autós pedig valószínűleg bekereteztetni a cédulát, és idővel eladja valami rajongónak a büntetés értékének többszöröséért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)