Hirdetés

Újabb ok, amiért imádjuk a Szent Patrik-napot

|

Marty McFly megérkezése mellé újabb ünnepnapot véshetnek fel a naptárba a Vissza a jövőbe-rajongók, ugyanis a filmek miatt legendássá DeLorean szerves része a Szent Patrik-napi ünnepségeknek is.

Hirdetés

Nem véletlen, hogy a Vissza a jövőbe-filmek kellékei közül nem csupán a légdeszka és az önmagát bekötő cipő lett popkulturális ikon, hanem az összetéveszthetetlenül szép DeLorean DMC-12-es is. Talán kevesen tudják, hogy az amerikai tervezésű autócsodát Észak-Írországban gyártották, és ennek köszönhetően ez is beépült a Szent Patrik-napi ünnepségek kihagyhatatlan kellékei közé.

Rengetegszer vesznek részt például a DeLorean-klubok a különböző helyi felvonulásokon, ami azt kell mondjuk, hogy igazán szívet melengető látvány. Az idei torontói parádén például így festettek:

És most velem együtt valószínűleg jó néhányan nagy sóhajok között megnézik, mennyiért hirdetnek egy DeLoreant a neten. Segítek, Németországban árulnak néhányat olyan tízmillió forint körül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)