Hirdetés

Sylvester Stallone szerint készül A pusztító folytatása

|

Patkányburger?! Nem rossz... Negyven éve nem ettem ilyen finomat.

Hirdetés

A legendás, 1993-ban bemutatott A pusztító (Demolition Man) sokakra volt nagy hatással, például Dennis Rodman is Sylvester Stallone és Wesley Snipes filmjének hatására festette be először szőkére a haját. Az elmúlt évtizedekben többször is felmerült, hogy esetleg folytatnák vagy nemes egyszerűséggel rebootolnák a mozit, Stallone szerint pedig az előbbi bizony be is fog következni. 

Hirdetés

Sylvester Stallone ugyanis nemrég saját Instagram oldalán válaszolt rajongói kérdésekre, ahol nem egyszerűséggel bejelentette, hogy a Warner Bros.-szal együttműködve már dolgozik A pusztító 2-n. Persze egyelőre még semmit sem tudni arról, hogy ezek a munkálatok egészen pontosan hol tartanak, de elég valószínű, hogy az ötletelés fázisán még nem léptek túl, ellenkező esetben hivatalos forrásokból érkezett volna az első hír. Mindenesetre a színész úgy fogalmazott, hogy "remekül fest" a folytatás, szóval valamiféle forgatóköny-vázlatnak azért már készülnie kellett. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Answering the audience

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés,

Ti örültök, hogy folytatódik A pusztító? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)