Hirdetés

Denis Villeneuve szerint egy folytatást mindenképp kap a Dűne

|

Nyilván az első rész fogadtatásán is múlik majd, hogy összesen hány Dűne mozin dolgozhat Denis Villeneuve, de a rendező szerint a második rész már kőbe van vésve.

Hirdetés

Dűne-regényciklus és Frank Herbert munkásság értelemszerűen nem egyetlen egy regényt fed le, az először 1965-ben kiadott A Dűne című kötetet szépen sorban követté még húsz éven át a folytatások (A Dűne messiása, A Dűne gyermekei, A Dűne istencsászára, A Dűne eretnekei, A Dűne - Káptalanház). Denis Villeneuve rendezőnek és stábjának tehát bőven rendelkezésére állnak az alapanyagok ahhoz, hogy az idén decemberre tervezett új Dűne mozi további epizódokat is kapjon. A jelek szerint pedig kapni is fog.

Hirdetés

Egyet legalábbis mindenképpen. Denis Villeneuve ugyanis úgy fogalmazott, hogy mivel a Dűne története összetett és gazdag, annak érdekében, hogy hűek maradhassanak a könyvhöz, legalább két filmet el kell készíteniük. A Dűne 2 tehát borítékolható, de megfelelő fogadtatás esetén nyilván a Warner Bros. szívesen finanszírozna majd további folytatásokat is.

Ha esetleg még nem láttátok volna a Dűne előzetesét, akkor itt tudjátok azt pótolni:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)