Hirdetés

Denzel Washington egyedül számol le a maffiával új filmjében, itt a korhatáros trailer

|

A védelmező 3 ugyanolyan kemény lesz, mint a széria korábbi részei.

Hirdetés

Kilenc évvel ezelőtt Denzel Washington is feliratkozott a korosodó hollywoodi akciósztárok listájára, közvetlenül Liam Neeson (Elrabolva - 2008) és Keanu Reeves (John Wick - 2014) mellé, és akárcsak kollégái, ő is részese lehetett egy franchise elindításának. Az első, még 2014-ben bemutatott A védelmező nem kevesebb mint 192,3 millió dollárt fialt, miközben körülbelül 73 millióba került.

Antoine Fuqua (Kiképzés, A Nap könnyei, Mélyütés) rendezése ugyan nem nyűgözte le a kritikusokat, de a Columbia Pictures döntéshozóit a jegyeladások meggyőzték arról, hogy lenne értelme egy folytatásnak. 2018-ban jött is A védelmező 2, melyben Pedro Pascal váltotta Marton Csokast az ügyeletes gonosz személyében, a forgatás költségei 79 milliónál, a bevételek pedig 190,4 millió dollárnál álltak meg. A kritikusok már megint fanyalogtak, de ezen a ponton ez már senkit sem érdekelt, hamar felvillant a zöld lámpa a harmadik rész számára.

Hirdetés

Idén tehát Denzel Washington visszatér az egykori tengerészgyalogos és nyugalmazott katonai hírszerző, Robert McCall szerepében, aki egy csendes olasz kisvárosban élvezi a nyugdíjas éveit. A helyiek hamar befogadják, részévé válik a közösségnek, és amikor újdonsült barátaira ráront a maffia, akkor ismét beállítja a stoppert az óráján, és amint letelik az idő, elszabadul a pokol. Maradjunk annyiban, hogy a bűnözőknek fogalmuk sincs, mi vár rájuk, pedig ha tudnák, hanyatt-homlok rohannának feladni magukat a rendőrségen.

A védelmező 3 szeptember 1-jén kerül a mozikba. Nálunk előreláthatóan egy nappal hamarabb kezdik majd el vetíteni.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)