Hirdetés

Detective Pikachu - a Legendary már a folytatásra készül

|

Az első felvonás még hónapokra van a premiertől, de a stúdió már megbízott egy írót a folytatás felvázolásával.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy a Legendary Pictures nagyon bízik a Detective Pikachu sikerében, mert már ki is adta a munkát Oren Uzielnek, hogy írja meg a folytatás forgatókönyvét. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy milyen formában képzeli el a következő részt.

Hirdetés

Uziel korábban olyan projekteken dolgozott, mint a 22 Jump Street és a The Cloverfield Paradox, ezek mellett pedig papírra vetette a Sonic the Hedgehog feldolgozás forgatókönyvét is.

A folytatás híre egyébként annyira nem meglepő, ha belegondolunk a Legendary Pictures terveibe: a stúdió képviselői éppen a múlt héten nyilatkozták, hogy szeretnének felépíteni egy Pokémon filmes univerzumot. Komolyan gondolják a dolgot.

Az első Detective Pikachu film május 10-én kerül a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)