Hirdetés

Detective Pikachu - számos ismert színész esélyes lehet a főszerepre

|

Azt pletykálják, hogy akár Mark Wahlberg vagy Ryan Reynolds is játszhatja az élőszereplős Pokémon mozi főszereplőjét.

Hirdetés

Jövőre kezdődik a film forgatása, amiben mindenki kedvenc pokémonja nyomozónak áll, azonban a dolog egyik különlegessége az lesz, hogy Pikachu már nem csak a nevét tudja ismételgetni, hanem társalogni fog a többi szereplővel, és most úgy tűnik, hogy ismerős hangon szólalhat majd meg.

Hirdetés

A That Hashtag Show értesülései szerint Mark Wahlberg, Ryan Reynolds, Hugh Jackman és még Dwayne Johnson is esélyes arra, hogy eljátssza a detektívként dolgozó Pikachut. Érdemes azt is megjegyezni, hogy Wahlberg kivételével mindhárom színész szinkronizált már animációs karaktert, így könnyen elképzelhető, hogy végül igaznak bizonyulnak majd a pletykák.

Ti kit hallanátok szívesen Pikachu hangjaként?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)