Hirdetés

Detective Pikachu - Lickitung nyelve még mindig jó hosszú

|

Jött egy új, elég rövidke előzetes a filmhez, de legalább ismét szemügyre vehetjük az egészen élethű pokémonokat.

Hirdetés

Nem egy megszokott pokémonos kaland lesz a Detective Pikachu. A címszereplő például beszélni fog, ráadásul Ryan Reynolds hangján. A rajongóknak persze már az is önmagában jó élményt nyújthat, hogy rengeteg zsebszörnnyel találkozhatnak a mozivásznon.

Hirdetés

Befutott egy fél perces kedvcsináló, ami ahhoz képest, hogy elég rövid, egészen változatos jeleneteket tartalmaz. Megnézhetjük például, hogy fest majd Lickitung a filmben. A pokémon picit élethűbb, mint a játékokban vagy az animációs sorozatokban, ám a nyelve továbbra is rémisztően hosszú.

Persze más zsebszörnyek is feltűnnek a trailerben: ismét megnézhetjük például Pikachut, Bulbasaurt vagy épp Mr. Mime-ot.

A Detective Pikachu május 9-én érkezik meg a mozikba. Hogy tetszik eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)