Hirdetés

Dexter - Michael C. Hall nem zárkózik el a visszatéréstől

|

A színészt nemrégiben egy interjúban kérdezték a sorozatról.

Hirdetés

Már öt éve, hogy véget ért a Showtime egyik legnépszerűbb sorozata, a 8 évadon és 96 epizódon át műsoron lévő Dexter.

Hirdetés

A záró évad, illetve az utolsó epizód viszont sok rajongó számára okozott csalódást. Rengetegen érzik úgy, hogy nem kapott méltó lezárást a sorozat, és sokkal jobban is meg lehetett volna írni Dexter történetének végét.

Michael C. Hallt, a sorozat címszereplőjét a The Daily Beasttel készített interjúban kérdezték egy esetleges visszatérésről.

"Soha ne mondd, hogy soha. Mindig ezt mondom, ha szóba kerül a Dexter esetleges folytatása. Voltak már ötletek egy esetleges reboottal vagy folytatással kapcsolatban, van potenciál még a történetben, de jelenleg nincsenek ezzel kapcsolatos tervek." 

- mondta Hall. Még azt is kifejtette, hogy tudja, milyen sok rajongó lenne kíváncsi a folytatásra, és még mennyi megválaszolatlan kérdés merült fel a fináléval kapcsolatban, és továbbra sem zárja ki a lehetőségét, hogy újra Dexterként szerepeljen.

Ti szívesen megnéznétek egy esetleges Dexter rebootot, vagy az eredeti sorozat folytatását?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)