Hirdetés

Ez lesz a következő Die Hard film címe

|

Bruce Willis sem hagyja ki a hatodik Die Hardot, amit egyébként nem is Die Hardnak fognak hívni.

Hirdetés

Elég vad kihívás elé állították magukat a magyar fordítók, amikor Drágán add az életednek fordították az első Die Hard film címét (ami egyébként nem volt egy rossz fordítás önmagában). Megéltünk aztán egy Még drágább az életed!-et, egy Az élet mindig drágát, egy Legdrágább az életedet, és végül sikerült még ezt is fokozni a Drágább, mint az életeddel. 

Hirdetés

A készülő, de egyelőre premierdátum nélküli hatodik Die Hard címében viszont nem szerepel majd, hogy "Die Hard", mivel a készítők úgy döntöttek, a legjobb cím a "McClane" lesz. Ezt nem is kell fordítani, kibékülünk azzal, ha így marad. A filmben a 60 éves McClane is szerepel (és ki más alakíthatná, mint Bruce Willis), viszont a középpontban inkább az ifjabb, 20 éves önmaga áll majd. Lorenzo di Bonaventura, a film producere hozzátette, alapvetően a karakter fiatalkoráról szól majd a film, de nem tudna elképzelni egy Die Hardot Bruce nélkül.

A forgatókönyvön Chad és Carey Hayes dolgoznak, a rendező Len Wiseman lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)