Hirdetés

Díjjal jutalmazták Skarlát Boszorkány gonoszságát

|

A WandaVision és a Doctor Strange az őrület multiverzumában sztárja megkapta a neki járó elismerést. Elizabeth Olsen bezsebelhette az MTV díját.

Hirdetés

Lezajlott a 2023-as MTV Movie & TV Awards, mely során Elizabeth Olsen kapta a legjobb gonosztevőnek járó díjat. A kitüntetést a Doctor Strange az őrület multiverzumában című moziban nyújtott teljesítménye miatt nyerhette el, mivel az MTV szerint Wanda Maximoffé volt az egyik legérdekesebb karaktersztori az egész MCU-ban.

Elizabeth Olsen és karaktere olyan ellenfelekkel nézett szembe, mint Harry Styles (Nincs baj, drágám), Jamie Campbell Bower (Stranger Things), Jenna Davis és Amie Donald (M3GAN). A felhozatal kemény volt, de senki nem gyűrhette le a Boszorkányt.

Hirdetés

Wanda a 2015-ös Bosszúállók: Ultron korában mutatkozott be, mint a Bosszúállók új ellenfele. Ez persze gyorsan megváltozott, évekig együtt dolgozott a Föld leghatalmasabb hőseivel. Egészen addig, amíg a Végtelen háború következményeiképp el nem vesztette Víziót, és a WandaVisionben nem kapott egy apró ízelítőt az anyaság örömeiből. Ezek következményeiképp ő lett a Doctor Strange 2 főgonosza, és az MTV vonatkozó díjának győztese.

Wanda a képregényekben is hol kisegítette a Bosszúállókat, hol alaposan megnehezítette a dolgoukat. Érdekes lesz látni, hogy mi lesz a karakter további sorsa az MCU-ban.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)