Hirdetés

Felvásárolta a Disney a Fox-ot, hazatért az X-Men

|

52,4 milliárd dollárt fizetett a 21th Century Fox médiabirodalomért a Disney, mely szép lassan mindent magába olvaszt.

Hirdetés

Egy ideje már pletykálták, hogy ez lesz, de most megtörtént a hivatalos bejelentés: a 20th Century Fox, a Fox 22 sportcsatornája, az FX, a National Geographic, és a külföldi szolgáltatások mától a Disney tulajdonát képezik. Az újságok, a Fox News csatorna és a Fox hálózat felett továbbra is Rupert Murdoch dönt majd, aki a Disney jelentős részvényesévé vált most.

Hirdetés

Ami miatt ez az egész nekünk igazán érdekes, az az, hogy végre újra a Marvelnél lesznek az X-Men-jogok, így semmi akadálya, hogy akár a Bosszúállók oldalán feltűnjenek a mutánsok, vagy akár egy új, a Marvel filmes univerzumához tartozó mozi készüljön. A Deadpool és a Fantasztikus Négyes mellett mostantól a Disney-hez tartozik az Alien, a Predator, az Avatar, a Simpson család és az X-akták franchise is, de a lista ennél persze jóval hosszabb. 

Mit gondoltok, milyen eredménye lesz ennek a jövőben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)