Hirdetés

Nagy neveket igazoltak a Disney élőszereplős filmjei

|

Guy Ritchie élőszereplős Aladdin mozija és Az oroszlánkirály is igazi sztárokat tudhat a stábban.

Hirdetés

A D23 Expón nem csak új Star Wars VIII: Az utolsó Jedik videót és Avengers: Infinity War előzetest kaptunk, hanem a klasszikus Disney rajzfilmek élőszereplős adaptációiról is fontos hírek érkeztek.

Hirdetés

Felfedték például a Guy Ritchie rendezésében készülő új Aladdin mozi teljes stábját. Mint kiderült, Mena Massoud lesz Aladdin, a csodaszép Jázmin hercegnőt pedig Naomi Scott játssza majd. Will Smith neve már korább is felmerült a Dzsini kapcsán, most pedig kiderült, hogy tényleg ő alakítja majd a lámpás szellemét.

Az oroszlánkirály élőszereplős változata is tartogatott egy nagy bejelentést. Azt már tudtuk, hogy újra a legendás James Earl Jones kölcsönzi hangját Mufasának, most viszont elárulták a készítők, hogy nem más mint Hugh Jackman lesz Zordon Jon Favreau filmjében. Timon és Pumbaa szerepét egyébként Seth Rogen és Billy Eisner kapták, de ez már korábban kiderült. A bejelentést követően rögtön értelmet nyert Jackman mai tweetje is. 

Megtudhattuk továbbá, hogy az élőszereplős Dumbo (amit Tim Burton készít) 2019. március 29-én érkezik meg a mozikba. Ebben a filmben ugyebár eredetileg Will Smith kapta volna meg a nagyfülű elefánt szerepét, de az Aladdin miatt dobbantott a színész. A tervezett szereposztás szerint Dumbo pajtását Colin Farrell játssza, Eva Green egy artista szerepében tűnik fel, Danny DeVito lesz a porondmester, Michael Keaton pedig az a rosszarcú figura, aki felvásárolja az egész cirkuszt a kedves elefánttal együtt. 

A Niki Caro rendezésében készülő élőszereplős Mulan némileg szomorú hírrel szolgált. Nem fogják tudni tartani a kitűzött premier dátumát az alkotók, így a film biztosan nem érkezik meg 2018. november 2-án, 2019-re csúszik. 

Ti melyik élőszereplős Disney mozit várjátok a legjobban? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)