Hirdetés

A Disney Avatar témájú parkot épít

|

Hamarosan meglátogathatjuk majd Pandora világát a Disney jóvoltából. Lebegő sziklák, világító növények, és nagy, kék cicaemberek. Ha már a mozi úgyis a végtelenségig csúszik...

Hirdetés

Ugyan az Avatar 2-re még sokáig kell várnunk, a Disney nem szeretné, hogy megfeledkezzünk James Cameron csodavilágáról. A srácok egy durva vidámparkon dolgoznak, amit Pandora mintájára építenek fel.

A park a tervek szerint jövő nyáron nyílik, és minden lesz benne, amire a filmrajongók csak vágyhatnak. A Disney park Joe Rodheja nem is gondolta volna, hogy valaha képesek lesznek megvalósítani a terveket, de a fenti videó tanúsága szerint elég jól haladnak a munkálatokkal.

Szinte minden egyes része a parknak egyedi építésű, és a Disney csapata rakta össze. Az egyik legnagyobb látványosság a Na'Vi River Journey lesz, ahol a látogatók végighajózhatnak egy csodálatos tájékon.

Ez a park már most izgalmasabbnak tűnik, mint amilyen az egész Avatar film volt. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)