Hirdetés

Na így még biztosan nem láttad a Bambit

|

Sokunk egyik legmegrázóbb gyerekkori élménye volt a Bambi, de egészen biztos, hogy ha már abban az időben ezt a változatot adja a tévé, egész másként nőttünk volna fel.

Hirdetés

A Disney-nek az utóbbi időben eléggé bejött, hogy klasszikus mesefilmeket készítenek el élőszereplős formában egy kicsit átírt sztorival. A Demóna például kifejezetten jól sikerült, de lehetne még sorolni a '90-es évek gyerekeinek kedvenceit.

Megmondom őszintén, én már csak arra emlékszem a Bambiból, hogy ugráltak a nyuszik, meg aztán hogy bőgtem. Lehet, hogy sokkot kaptam, és ezért maradt ki a film vége. Az elég valószínűtlen, hogy nekiüljek az animált rajzfilmnek mostanában, és hát valószínűleg a Disney sem mostanság fog egy élő őzzel filmet forgatni, de szerencsére a Saturday Night Live készítői elképzelték, milyen lenne ha.

És hát ki lenne alkalmasabb a törékeny gida szerepére, mint Dwayne "The Rock" Johnson. Az egész trailer hihetetlenül szürreális, kicsit olyan, mintha a Deer Avenger játékot keresztezték volna a legújabb Halálos iramban filmmel. De hát valószínűleg ez is volt a cél.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)