Hirdetés

Bekebelezné a James Bond franchise-t is a Disney?

|

A hivatalos álláspont szerint egyelőre nem tervez további bevásárlást az óriásvállalat, de ez a jövőben természetesen megváltozhat.

Hirdetés

Valódi gigavállalattá nőtte ki magát a Disney az utóbbi években, és rengeteg népszerű alkotás jogát sikerült megszereznie magának. A cég CEO-ja pedig most tett egy elég érdekes megjegyzést, ami akár sokkal többre is utalhat, mint azt elsőre gondolnánk.

Hirdetés

Bob Igert nemrég az év üzletemberének választotta a Time magazin, és a rangos kitüntetés kapcsán készült egy interjú is. Ebben többek között megkérdezték a vezérigazgatót arról, hogy ha tehetné, melyiket vásárolná meg leginkább a Disney a Harry Potter, A Gyűrűk Ura és a James Bond közül. Ez volt a válasz:

"Egyelőre nem tervezünk megvásárolni semmit. Habár mindig is nagy James Bond-rajongó voltam."

Nos, ez természetesen nem azt jelenti, hogy a brit titkosügynök legközelebb már a Disney égisze alatt fog akciózni a mozivásznon, de tekintve, hogy mi mindent szerzett meg magának a cég mostanában, nem lehet szimpla viccelődésként tekinteni erre a kijelentésre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)