Hirdetés

Captain Marvel - a Super Skrullok is feltűnhetnek?

|

Egy concept artist bejegyzéséből kiderült, hogy talán a Fantasztikus Négyes legnagyobb ellenfelei is feltűnhetnek majd a Captain Marvel filmben.

Hirdetés

Már régóta tudjuk, hogy a Marvel dolgozik Captain Marvel első önálló mozifilmjén, viszont az idei Comic-Conon derült csak ki, hogy a kapitánynak nem mással kell majd szembenéznie a filmben, mint a Fantasztikus Négyes történeteiből jól ismerős skrullokkal.

A skrullok már a 60-as évek óta szerepelnek gonosztevőkként a Marvel képregényeiben, viszont egészen idáig nem jelentek még a mozivásznon még annak ellenére sem, hogy a Fox a Fantasztikus Négyessel együtt ezeket a jogokat is birtokolta. Ennél fogva nagyon izgalmas, hogy a Marvel a Pókemberhez hasonló módon végre ezeken a jogon is osztozni tudott viszont a koncepciórajzokat készítő művész Instagram-bejegyzéséből még egy érdekes dolog kiderült:

Ha megnézitek a hashtageket, a skrullok mellett a Super Skrullok is feltűnnek, akik szintén nagyon fontosak a Marvel univerzumban. Az igazság az, hogy kicsi az esélye annak, hogy pontosan ilyen néven láthatjuk őket, mert vannak konkrét karakterek, amelyeknek a jogai továbbra is a Foxnál vannak, de ettől függetlenül előfordulhat, hogy láthatunk majd olyan szereplőket, akik hajaznak rájuk. Mindenesetre rendkívül kíváncsiak vagyunk, hogy milyenek lesznek majd ezek a klasszikus gonosztevők a filmvásznon. 

Azon sem lennénk egyébként meglepve, ha a harmadik Avengers mozi, vagyis a Végtelen háború úgy érne véget, hogy az egyik Bosszúállóról kiderül, igazából végig az alakváltásra is képes idegen faj egyik képviselője volt - ez remekül felvezetné a Titkos Invázió nevű képregényes történetet. Ha ez tényleg bekövetkezne, szerintetek ki lehetne a skrullok beépített ügynöke?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)