Hirdetés

Sztárok Disney hősként - érdekes fotósorozat meserajongóknak

|

Egy világhírű fotós ismert sztárokat kért fel, hogy Disney mesehősökként pózoljanak neki. A végeredményt érdemes látni.

Hirdetés

Annie Leibovitz, az egyik legismertebb fotós Disney-témájú portrésorozatát találtuk meg, amely természetesen promóciós céllal készült, de olyan kaliberű csapatot sikerült megnyernie a munkához, és olyan király képeket hozott össze velük, hogy minden elismerésünk.

A klasszikus Disney alkotások előtt tisztelgő fotók művészien, mégis modern módon adják vissza a klasszikus mesék hangulatát, elég csak megnézni, amint Jack Black, Will Ferrell és Jason Segel szellemeskednek,

Olivia Wilde gonoszkodik (a tükör szerepében Alec Baldwin),

Queen Latifah Ursulaként vigyorog,

Russell Brandet Hook kapitányként majdnem felfalják,

Michael Phelps sellőként hasítja a vizet Julianne Moore-nak pózolva,

Whoopi Goldberg dzsinnként füstölög,

vagy éppen Jeff Bridges lett az a bizonyos Szörnyeteg Penelope Cruz szépségéhez.

Rajtuk kívül is láthattok még számos mesehős portrét, ha körülnéztek a galériában. Szerintetek melyik a legérdekesebb újragondolt celeb-mesehős?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)