Hirdetés

Véget ért a The Mandalorian, az emberek elkezdték lemondani a Disney+ előfizetésüket

|

Sejthető volt, hogy a sorozat utolsó része után sokan kiszállnak majd a szolgáltatásból, de a Twitteren egyenesen divathullám lett ebből.

Hirdetés

A Disney+ a nyitása hatalmas siker volt. Ujjongó tömeg regisztrált a streaming platformra, jelentős része a Star Wars élőszereplős sorozat, a The Mandalorian miatt jött. A széria letarolta az univerzum rajongóit, és számtalan új nézőnek mutatta be a messzi-messzi galaxist. A kalandok most véget értek, legalábbis addig, amíg a második szezon be nem indul.

Hirdetés

Rengeteg Disney+ előfizető érezte úgy, hogy a The Mandalorian nélkül nincs értelme fizetni a számlát, és ők az utolsó rész után lemondtak a szolgáltatásról. Ezzel nincs is semmi gond, de néhány nap alatt ennek a "lemondósdinak" egész kis szakrális rituáléja lett. Emberek tömegesen kezdték írogatni Twitteren, hogy ők bizony itthagyják az egészet, mert ha nincs Baby Yoda, akkor nincs lóvé.

That Junkman szépen leírja az érzéseinket: a "megyek és lemondom a Disney+-t most, hogy a Mandaloriannek vége" az új menőség az interneten.

Slopp Johnnal persze együtt tudunk érezni. Megütötték Baby Yodát, hát hulljon a Disney+!

Nyilván kellett valaki, aki beírja indoklásba, hogy "This is the way".

A Disney+ egyébként valószínűleg így sem lesz kifejezetten nagy bajban: decemberben 24 millió előfizetője volt a szolgáltatásnak, így pár The Mandalorian rajongó elvesztését jó eséllyel túl fogják élni. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a Star Wars: The Clone Wars sorozat hetedik évadja februárban érkezik, így valószínűleg a mostani távozók vagy vissza fognak térni vagy újak jönnek majd a helyükre, és persze a közelgő Marvel szériák is hozhatnak majd bőven közönséget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)